Hopp til innholdet

Kan man bruke SUP om vinteren?

I dag hadde vi vår første vintertur med SUP..
Jeg satt på hjemmekontor og kikket ut vinduet, nydelig sol og blå himmel, -6 grader og 10 cm snø ute, perfekt dag for å avspasere litt og komme seg ut på vannet !
Før helgen fikk vi levert våre Annox tørrdrakter, sko og hansker, og jeg var veldig spent på hvordan disse ville fungere med vintervær og veldig kaldt vann.

Ullundertøy, ullsokker med fleece ble tatt før før tørrdrakt, sko og hansker kom på.
Dette var min første tur på vannet med nytt brett, så spenningen var stor hvor lang tid det ville ta fra jeg tok på meg utstyret til jeg var ute og padlet i solskinn ..

Bilen ble parkert på våre lokale strand som heter Jordet stranden, lot bilen stå å gå med 27 grader inni for sikkerhetsskyld. Pumpet opp brettet , hev på meg leashen, tok en selfie med sønnen mitt sitt gopro kamera (tyvlånt for anledningen), sprang ut i vannet og reiste meg..
– Brettet så ut som en banan, tydeligvis altfor lite luft, kom meg inn igjen ,på med ny luft og VOILA!!
Fantastisk fint på vannet, helt rolig og solen varmet godt. Ble overrasket over hvor komfortabelt det var å være ute på vannet i -6. Tørrdrakt med ull og fleece var mer enn varmt nok !
Da jeg kom inn til land slengte jeg meg ned i vannet for å teste drakten, heldigvis helt vanntett som forventet, og holdt varmen godt mens jeg lå i vannet!

Konklusjon:
Er det fint vær om vinteren vil du finne oss på SUP tur rundt om i Stavern, heftig naturopplevelse som virkelig ga mersmak!

Vil du teste selv ?
Lei et SUP brett av oss og ta en hyggelig SUP prat og kaffe hjemme hos oss når du er ferdig 🙂


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube