Hopp til innholdet

Er RED PADDLE SUP oppblåsbare brett solide ?

Mange lurer på styrke og holdbarhet på våre RED paddel supbrett, og mange er litt skeptiske når de hører at brettene er oppblåsbare. Det er nå masse forskjellige oppblåsbare SUP-brett på markedet, i ulike prisklasser og til svært ulik kvalitet. Det kan da være veldig vanskelig og forvirrende å finne ut hvilket brett som passer til deg. 

Takket være omfattende forskning og utvikling fra Red Paddle Co-teamet, har RED vært i stand til å produsere de aller beste kvalitets oppblåsbare supbrettene på markedet, laget med høy teknisk presisjon, og brettene skal vare år etter år selv med røff bruk. 

Se denne videoen som viser RED brett kjørt over av gravemaskin på 25 tonn:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube