Hopp til innholdet

App for telefon og klokke

Vi har startet å bruke en app som vi anbefaler alle sup’ere og ta i bruk. Appen heter Paddle logger for watersports og er tilgjengelig for iphone (også watch) og android. Finnes i gratis versjon med begrenset funksjonalitet og en betalbar versjon som koster 399 i året eller 79 i måneden. Anbefaler å gå for betalbar versjon grunnet sikkerhet den gir og i tillegg meget nyttige funksjoner.

Den varsler automatisk din kjære når du starter padleturen (ikke i gratis versjon) og lar din kontakt se turen din i sanntid, om noe går galt og du ikke får meldt ifra sender den automatisk nødvarsel til kontakt med posisjon.

Når padleturen starter aktiverer du logging direkte fra klokke eller mobilapp, kan også trigge via Siri 🙂

Bilder du tar underveis på turen blir direkte lenket inn i tur, man får puls og fart info direkte inn i turen (ikke i gratis versjon). Også mulig å få dette inn i treningsapp på ios og inn i helsedata appen.

Turene kan grupperes i ulike mapper slik som vist her, gir en veldig fin oversikt 👍

Så konklusjonen er :

+

-Dette er en app laget av padlere for padlere.. -Den inneholder alt du trenger og er meget enkel å bruke! Gratis versjon gir deg logging og integrasjon mot treningsapp i IOS.

Dyr.. Hvis man ønsker live tracking og varsling og full data om fart ++

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube